BonArt - Akce pořádané v roce 2014

Home > Koncerty a akce > Koncerty 2014

Nově vydáváme:


Jaroslav Svěceny - WAY OF LIFE

Spolupracujeme:


Rádio bez reklam Dětská pěvecká soutěž Bon Art Junior Fest Odkaz na web Web partnerské společnosti Bon Art Pops Orchestra Moonlight Production

Rock for people

Perex: Největší multižánrový open air festival léta!

Datum: 3.7.2014

Odkaz: http://www.rockforpeople.cz/

Produkce: NE

Reklama: ANO

Grafika (sazba): NE

Poznámka:

Multižánrový festival Rock for People slaví v roce 2014 své 20. narozeniny! Za tu dobu přivítal stovky hudebních hvězd jako MUSE, BILLY TALENT, MANU CHAO, THIRTY SECONDS TO MARS, THE PRODIGY, THE OFFSPRING, PLACEBO, MY CHEMICAL ROMANCE, PARAMORE, PENDULUM, GARBAGE, KARLA GOTTA a mnoho dalších.

Festival se koná v centru České republiky, na letišti Věkoše na okraji města Hradec Králové. Festivalový areál a camp pro návštěvníky se nacházejí na 50 hektarech pozemků. Koncerty probíhají na 1 velké venkovní scéně, ve stanu pro 12 000 lidí uvnitř a stejný počet v přilhlém okolí, ve stanu pro 8 000 lidí a ve dvou hangárových scénách. Kromě toho si můžete zatancovat na několika DJ´s scénách nebo odpočinout v chill-out zónám, které jsou otevřeny až do ranních hodin.

Festivalpark s množstvím atrakcí, odpočinkových zón, pestrého cateringu i naddimenzované hygieny a sociálního zázemí má kapacitu 32 000 návštěvníků. Na Rock for People se potkávají hudební fanoušci z České republiky, ze Slovenska, Německa, Polska, Rakouska a stále častěji také z Velké Británie, Nizozemí, Belgie nebo Francie.

Logo


Copyright © 2000-2024 Bon Art

Všechna práva vyhrazena

Webdesign: Bonartmedia.cz